Fertő-parti Mesék 2. rész

2 900 Ft

Boszorkányok márpedig léteznek! Találkozz velük a könyvsorozat második részében!

Ha pedig Sopronban jártok, ne felejtsétek el bejárni a Boszorkány-tanösvényt, mely az Írónő ötlete és tervei alapján készült el, mindenki nagy örömére!

Készleten

Cikkszám: ferto-parti-mesek-2 Kategória: Címkék: , , , , , , , , , ,

Leírás

Kalandozzatok tovább Pirossal és Floriannal a Fertő tó környékén. De vigyázzatok! A boszorkányokkal szemben csak a tiszta és bátor szívűek tudnak helyt állni. Az olyanok akik még hisznek és akik még tudnak. Mint a gyerekek…

Álljon itt egy kis részlet a könyvből, magyarul, németül és angolul. Tudtátok? A könyv egyik különlegessége, hogy három nyelven is olvashatjátok a benne szereplő történeteket.

 

“Léteznek ugyanis fehér és fekete boszorkányok. Ahogy az emberek között is vannak jó és kevésbé jó emberek, úgy sajnos a boszorkányok és a varázslók között is vannak olyanok, akik nem a megfelelő célra használják a tudásukat és a képességeiket. Sajnos. De te ilyenekkel nem találkoztál a Soproni-hegységben, ugye?

– Neeeem, Piros, dehogyis! Én csak és kizárólag fehér boszorkányokat láttam. Csupa vidám, csacsogó, boldogan futkározó, mosolyó kisvarázslót és kisboszorkányt láttam!

 

-Es gibt nämlich weisse und schwarze Hexen. Wie es auch unter den Menschen gute und weniger gute gint, findet man leider auch unter den Hexen und Zauberern welche, die ihr Wissen und ihre Fähigkeiten nicht für gute Zwecke nutzen. Leider. Aber solchen bist du sicherlich nicht im Ödenburger Gebirge begegnet, oder?

-Niiicht doch Piros, ach wo! Ich habe ausschliesslich weisse Hexen gesehen. Lauter frohe, schwätzende, glücklich umherlaufende kleine Zauberer und Hexen!

 

-There are white and black witches. Just like there are good and less-good humans too. There are also some witches and wizards who don’t use their knowledge and skills for the right purpose – unfortunately. But you certainly haven’t met their kind in the Sopron Mountains, have you?

-No, Piros, far from it! I have only seen white witches. Only merry, dancing, smiling little wizards and witches running around happily!”

 

 

 

Szerző: Ábrahám Zsuzsanna
Illusztrátor: Dankó Evelin
Kiadó: GARBO Könyvkiadó Kft.
Oldalszám: 52 oldal
Megjelenés: 2019. február 12.
Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9786155696503

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fertő-parti Mesék 2. rész” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.