Csimotairka – színes város (reuse)

3 500 Ft

Reuse, mert újrahasználjuk, ami másnak már nem kell..

Egyedi, mert a grafikája a miénk, nekünk készült, hogy megoszthassuk veletek! Böngészni, gyönyörködni, nagyon nagyon szeretni..

Elfogyott

Cikkszám: csirka-varos-szines-reuse Kategória:

Leírás

Miért “reuse”? Ezeknek a Csimotairkáknak az alapját, azt az anyagot amire krétával alkotni tudtok, most más, egy merőben szokatlan együttműködés eredménye adja.

Amikor egy cég, vagy mondjuk egy alapítvány fel akarja hívni magára a figyelmet, akkor egyre gyakrabban használnak molinókat. Ezek erős PVC anyagból gyártott ponyvák, melyeket bármilyen színnel, mintával meg tudnak nyomni. És amik tartósak, de egyben hajlékonyak is. Amikor pedig már nincs rájuk szükség, akkor újrahasználhatók.

Például pénztárca vagy táskaként, illetve Csimotairka alapjaként… Mert bár nem olyan szupersima a felületük, mint a korábban is használt anyagnak, és nem is olyan egységes a színük, alkotásra kiválóan alkalmasak. Így a molinóknak lehet egy második “élete” :)

MI IMÁDJUK! Neked hogy tetszik?

A szett 2 db táblakrétát és szivacsot is tartalmaz.

Tisztítása: a rajzolható felület benedvesített szivaccsal letörölhető. Az egész táblácska kézi mosással; kézmeleg, enyhe mosószeres vízben mosható.

Gyártó:
Judittoo

Grafika: @wabisabipark

Figyelem! Mivel egyedileg készített kézműves termékekről van szó, a megadott képhez képest lehetnek kisebb eltérések, pl. színárnyalatban vagy a textileken lévő minták elhelyezkedésében, de ez a termék minőségét és jellegét semmiben sem befolyásolja. (psszt, ez ennél a terméktípusnál fokozottan igaz!)

További információk

Méretek37 × 26 cm
Összetétel

50% pvc, 50% nyers pamutvászon

Korosztály

2 éven felülieknek