Csimotavilág

Mik azok a Csimotaságok?

Csimotaságok azok a magyar alkotóktól, szívvel-lélekkel készült gyerekeknek, vagy örökgyerek felnőtteknek szánt alkotások, amikkel játszani, matatni vagy csak egész egyszerűen időt örömtelien eltölteni lehet. És amik mindezek mellett beleférnek egy dobozba…

Hol lehet velük találkozni?

A Csimotaságokkal elsősorban valahol lehet csak találkozni… Hogy a valahol hol van? Bárhol, ahol várni kell. Mondjuk étteremben, vagy bankban, vagy szálloda recepciójánál, vagy a fogorvosnál, vagy még sorolhatnánk… Lakhelyük egy doboz, méghozzá a Csimotadoboz! Úgy vannak tervezve és összeválogatva, hogy sokféle játéktevékenységet nyújtsanak Nektek a várakozás percei alatt, és hogy a játék végeztével megpihenve szépen elférjenek saját kis otthonukban.

Csimotavilág

Tehát vannak a Csimotaságok, van a Csimotadoboz, de van Csimotahátizsák, lehet Csimotakuckó és Csimotapont is, a lehetőségek száma végtelen, és a mi célunk az, hogy a Csimotaságok, mint márka segítségével minél több helyre eljussanak a magyar alkotók kiváló termékei, hogy ott a gyerekek játszva ismerhessék meg őket.