Cégeknek

Törődjünk a legkisebb vendéggel!

A Csimotaságoknak két célja van: egyrészt egy újfajta gyerekbarát szolgáltatást kínál a vállalkozások számára, hogy a lehető legegyszerűbben tudják a gyerekek számára elviselhetővé, sőt szórakoztatóvá tenni a várakozással töltött időt, másrészt célul tűztük ki, hogy a magyar alkotók által készített minőségi termékek, kreatív foglalkoztatók minél nagyobb körben legyenek elérhetőek a gyerekek számára, hogy megismerjék és megszeressék ezeket a szívvel-lélekkel készült tárgyakat. Termékünk a Csimotadoboz ezeket a céljainkat egyszerre tudja képviselni.

Csimotadoboz

A stílusos fadobozban gondosan összeválogatott termékeket helyeztünk el, amik hosszabb időre képesek a 3 éven felüli gyerekek figyelmét lekötni, változatos fejlesztőeszközök, amiket magyar kisvállalkozók készítenek. A doboz tartalmának összeállításánál komoly hangsúlyt helyeztünk arra, hogy a termékek:

  • biztonságosak legyenek, ne tartalmazzanak apró alkatrészeket, sem pedig egészségre káros anyagokat,
  • minőségiek legyenek, amiket öröm kézbe venni, esztétikusak és bírják az igénybevételt,
  • hosszabb ideig lekössék a gyermek figyelmét, mert többféle játéklehetőséget nyújtanak,
  • hogy könnyen tisztíthatóak legyenek,
  • hogy nehezen lehessen őket elveszíteni, így sokáig legyen meg az élmény
  • hogy az egyediségük sugalljon valami újdonságot, így tűnve ki a műanyagkockák, plasztikbabák és okostelefonok játékapplikációi közül.
Maga a doboz is egy eredeti kézműves termék, kizárólag erre a célra terveztetett és készíttetett, kisszériás dizájn fadoboz, rakatolható, strapabíró és könnyen tisztítható, javítható, hosszú távra szánt termék.

Hol lehetnek Csimotadobozok?

Néhány példa, hol is lehet ilyen Csimotadobozt elhelyezni, és ennek mik az előnyei:

Étteremben asztaloknál: a kisebb méretű, 5 féle terméket tartalmazó szett elfér egy éttermi asztalon is, így a gyerekek a szüleik mellett tudják elfoglalni magukat.
Bankfiókokban, fodrászatokban, orvosi várótermekben, autószalonokban stb.: csak egy asztalra van szükség ahol a doboz elhelyezhető, és máris számtalan lehetőséget adtunk a gyerekek kezébe, hogy tartalmasan elfoglalhassák magukat, és ne rossz élmény legyen a várakozás, amíg a szülő az ügyeit intézi.
Szállodákban: a recepciónál történő várakozáskor akár, vagy a szobákba kihelyezve, esetleg a recepcióról igényelve a Csimotadobozok igazi gyerekbarát hellyé varázsolhatják szálláshelyét.
Mindezt úgy, hogy közben a gyerekek igazi hazai, kisszériás termékekkel ismerkedhetnek meg játéktevékenységük során.

 

Árajánlat kérése

A dobozokban lévő alkotásokat szettekben kínáljuk, de egyedi igények kiszolgálására is van lehetőség, az egyes termékeket össze is lehet válogatni a dobozokba, ehhez természetesen segítséget is tudunk nyújtani, valamint a dobozok mellé kezelési útmutatókat is adunk a Tulajdonosoknak és 3 nyelvű használati útmutatót cége ügyfeleinek.

A Csimotadoboz kétféle méretben kapható, a kisebbik ’S’ méretű doboz mérete 16x22x30cm és az indulószettben 5 terméket tartalmaz, a nagyobbik ’M’ méretű doboz pedig 16x28x38cm méretű, 7 darab termékkel.

Minden Csimotadoboz megrendelés esetén egyedi árajánlatot készítünk.

Az árajánlat elkészítéséhez az alábbi információkra van szükségünk:

  • vállalkozásának jellege
  • rendelkezésre álló hely (hol tervezi elhelyezni a dobozt)
  • hány darabra lenne szüksége (több darab esetén lehetőség van különböző szetteket is összeállítani az egyes dobozokba, hogy még változatosabbak legyenek)
Kérjük a fenti információkkal írjon nekünk a hello@csimotasagok.hu e-mail címre, és ha kérdése van, szívesen állok rendelkezésére telefonon is (Horváth Éva 06 30 820 6464).
Mivel a dobozokat egyedileg állítjuk össze, és a kézműves termékek sem futószalagon készülnek, ezért az árajánlatban egy várható szállítási időpontot is meg fogunk adni, ami előreláthatólag két-három hét.
Azokat az ügyfeleinket, akik pedig már rendelkeznek Csimotadobozzal, hosszú távú együttműködésre hívjuk és ösztönözzük, elsőként értesülhetnek az újabb termékekről és lehetőségük van a későbbiekben akár egy-egy terméket is megvásárolni a már meglévő dobozokba.

…mert játszani mindig jó!